Om oss

Agder Gruppen er totalleverandør til anleggsbransjen og har på kort tid vokst til å bli en stor og seriøs aktør i markedet. Vi har knyttet til oss de aller beste i sine fag og streber etter å levere kvalitet i alle ledd.

Sommeren 2015 ble Agder Anleggsenter stiftet av Svein Arne og Else Berit Uppstad. Svein Arne Uppstad hadde med seg lang fartstid i bransjen, der han etter endt fagbrev som anleggsmekaniker fikk jobb som mekaniker i Skanska. Etter noen år der begynte han i Pon Equipment som mekaniker, der han gikk videre som verksmester og selger. Det ble hele 10 år i Pon-systemet før Svein Arne valgte å starte for seg selv. Agder Anleggsenter startet med 200 kvm på Rigetjønn i Kristiansand og en innleid mekaniker. På kort tid vokste vi ut av lokalene og arbeidsmengden ble så stor at vi måtte ansette flere folk. Nå har vi 3000 kvm på Mjåvann, er rundt 40 ansatte og nærmer oss 400 mill i omsetning. På veien har vi vært opptatt av å knytte til oss gode, skikkelige folk og har nå eiere og medarbeidere som har spesialkompetanse innen hydraulikk, tunnelutstyr og utleie.

Våre selskap

Agder senter

Agder Anleggsenter driver med kjøp og salg av nye og brukte maskiner og utstyr til anleggsbransjen. Vi har merkevarer som blant annet Leica, Arden, Wacker Neuson og Rototilt på hyllene våre, og kan skaffe det meste av utstyr som måtte ønskes. I tillegg til kjøp og salg har vi stort verksted som tar på seg oppdrag innen sveising og skruing. Vi har også lastebiler og sjåfører, og tar på oss oppdrag innen tungtransport.

Agder Anleggsenter
Agder slangeservice

Agder Slangeservice AS kan tilby et bredt spekter av slanger og koblinger til alle formål. Vi har gode kunder innen mange bransjer som entreprenører, tradisjonell industri, renovasjon, offshore, næringsmiddel-industri, transport, servicefirmaer, kommune og fylke. Med over 35 år til sammen, har våre ansatte lang fartstid i slangebransjen. Et stort og nytt verksted gjør at vi enkelt kan ta imot alle typer kunder, kjøretøy og maskiner. Vårt mål er å alltid ta imot ad-hoc oppdrag, med kortest mulig respons tid. Vi har en godt utstyrt servicebil som kan løse de fleste utfordringer der våre kunder måtte trenge oss. Dersom uhell med slanger skjer utenom vanlig arbeidstid, så tilbyr vi døgnåpen service.

Utover vårt hovedfokus som definitivt er slanger og koblinger, tilbyr vi et bredt utvalg av drifts- og vedlikeholdsprodukter. I vår nye og moderne butikk på Mjåvann vil du finne et godt utvalg av hydraulikk og pneumatikk-komponenter, oljer, løfte- og lasteprodukter, trykktest-utstyr, sentralsmøringssystemer, kjemikalier, oljeoppsamlings- og renovasjonsprodukter samt verneutstyr.

Agder Slangeservice
Agder tunnelservice

Menneskene som jobber hos Agder Tunnelservice har mange år på nakken innen både produksjon og service av anleggsutsyr, og er lommekjent innen merker som bl.a. Sandvik, AMV, Epiroc/Atlas Copco, Normet og Montabert. Noen ganger er det veldig komfortabelt å kunne få alt du trenger i samme butikk. Og det er nettopp det vi driver med. Vi kan nemlig fikse komplette utstyrspakker for anlegg akkurat når du trenger det, og legger mye ære i å være spesialist på utleie av alt utstyret som trengs for å lage tunnel. Ønsker du å kjøpe utstyr i stedet for å leie ordner vi selvfølgelig det for deg. Hos oss kan du plukke ting som borerigger, bolterigger, ventilasjonsvifter, sprøyteroboter, injeksjonsrigger, arbeidsplattformer, generatorer og trafoer fra butikkhylla.

Agder Tunnelservice
Agder rental

Agder Rental er et resultat av høy etterspørsel. Stadig flere ser på det som en fordel å leie istedenfor å eie. Derfor ønsker vi som et komplett hus for anleggsbransjen å tilby denne tjenesten. Per i dag har vi over 100 maskiner på utleie i inn- og utland – og har ingen plan om å stoppe her. Vårt motto er: har vi det ikke, skaffer vi det. Vi vil gjøre vårt for at kunden får den maskinen han skal ha, til riktig tid og til en god pris.

Agder Rental