Våre selskaper

Anleggsenter symbol
Agder Anleggsenter

Agder Anleggsenter driver med kjøp og salg av nye og brukte maskiner og utstyr til anleggsbransjen. Vi har merkevarer som blant annet Leica, Arden, Wacker Neuson og Rototilt på hyllene våre, og kan skaffe det meste av utstyr som måtte ønskes. I tillegg til kjøp og salg har vi stort verksted som tar på seg oppdrag innen sveising og skruing. Vi har også lastebiler og sjåfører, og tar på oss oppdrag innen tungtransport.

Slangeservice symbol
Agder Slangeservice

Agder Slangeservice AS kan tilby et bredt spekter av slanger og koblinger til alle formål. Vi har gode kunder innen mange bransjer som entreprenører, tradisjonell industri, renovasjon, offshore, næringsmiddel-industri, transport, servicefirmaer, kommune og fylke. Med over 35 år til sammen, har våre ansatte lang fartstid i slangebransjen. Et stort og nytt verksted gjør at vi enkelt kan ta imot alle typer kunder, kjøretøy og maskiner. Vårt mål er å alltid ta imot ad-hoc oppdrag, med kortest mulig respons tid. Vi har en godt utstyrt servicebil som kan løse de fleste utfordringer der våre kunder måtte trenge oss. Dersom uhell med slanger skjer utenom vanlig arbeidstid, så tilbyr vi døgnåpen service.

Utover vårt hovedfokus som definitivt er slanger og koblinger, tilbyr vi et bredt utvalg av drifts- og vedlikeholdsprodukter. I vår nye og moderne butikk på Mjåvann vil du finne et godt utvalg av hydraulikk og pneumatikk-komponenter, oljer, løfte- og lasteprodukter, trykktest-utstyr, sentralsmøringssystemer, kjemikalier, oljeoppsamlings- og renovasjonsprodukter samt verneutstyr.

Rental symbol
Agder Rental

Agder Rental er et resultat av høy etterspørsel. Stadig flere ser på det som en fordel å leie istedenfor å eie. Derfor ønsker vi som et komplett hus for anleggsbransjen å tilby denne tjenesten. Vårt motto er: har vi det ikke, skaffer vi det. Vi vil gjøre vårt for at kunden får den maskinen han skal ha, til riktig tid og til en god pris.