Leverandører

Agder Gruppen er norsk eneimportør av Wacker Neuson-produkter. Vi tilbyr hele produktspekteret, og har et omfattende sortiment av anleggsmaskiner, reservedeler og tjenester. Helt siden Wacker Neuson ble etablert i Tyskland i 1848 har merket stått for pålitelighet og innovasjonskraft. Derfor velger et uttall byggefirmaer, hage- og landskapsarkitekter, kommuner og industribedrifter nettopp de innovative løsningene fra Wacker Neuson.

Les mer om Wacker Neuson her

VTN har siden 1973 produsert et bredt spekter av utstyr til anlegg-, riving og gjennviningsbransjen. Hovedkontor i Italia.

VTN Europes hjemmeside

 

Variant er Danmarks største tilhengerprodusent. Med mer enn 400.000 solgte tilhengere er det god garanti for kvalitet, sikkerhet og komfort. Leverer tilhengere for alle behov, bl.a. båttilhenger, maskintraller, skaphengere, tipphengere osv. 

Variants hjemmeside

Univar Solutions er leverandør av verdiøkende distribusjon av kjemi og relaterte produkter og tjenester. Hjelpe virksomheter til å fungere problemfritt, og til å forutse, navigere og utnytte meningsfulle vekstmuligheter.

Hjemmesiden til Univar Solutions

Totals produktsortiment gir deg spesialvæsker, smøremidler, bitumen og mye mer til kjøretøy og industri tilpasset din virksomhet.

Lasere fra Topcon har eksistert på arbeidsplasser over hele verden i flere tiår, med bl.a. automatisk nivellering, røde og grønne bjelker, og SmartScan.

Topcons hjemmeside

I over 30 år har TengTools utviklet håndverktøy i smarte oppbevaringsløsninger for fagfolk over hele verden, og er blitt det foretrukne valget for alt fra industrielle brukere til motorsportsteam. TengTools-produkter er designet i Sverige og produseres i Taiwan.

Hjemmesiden til TengTools

Steelwrist er en global produsent av tiltrotatorer, Hk-fester og redskap for gravemaskiner, med hovedkontor i Sverige. Selskapet har et målbevisst fokus på robuste og moderne produkter, kombinert med rask service.

Hjemmesiden til Steelwrist

Kvalitetsredskaper for brøyting, sandspredning, graving og feiing, kjent for å være funksjonelle og robuste, med gode tekniske egenskaper. STARK-arbeidsredskapene blir montert til hovedmaskinen, for eksempel traktor, redskapsbærer, hjullaster eller gravemaskin. STARK-arbeidsredskapene av høy kvalitet er et fornuftig valg når effektiviteten teller.

SMP er en ledende konstruktør og produsent av høykvalitets utstyr og redskaper for gravemaskiner og gravelastere. Vi er stolte over å lage produkter og løsninger som overholder de høyeste kvalitets- og sikkerhetsstandarder. SMP er et svært kundeorientert selskap, og ved å tilpasse produktene kan vi modifisere løsningen for den bestemte oppgaven eller utfordringen kunden står overfor.

Hjemmesiden til SMP

Simex er en ledende leverandør av tilleggsutstyr, spesielt frese-, knuse- og komprimeringsutstyr.

Hjemmesiden til Simex

Shell er et integrert energiselskap som sikter på å oppfylle verdens økende etterspørsel etter energi på måter som er økonomisk, miljømessig og sosialt ansvarlig. Strategien er å forsterke posisjonen som en leder i olje- og gassindustrien, samtidig som man bidrar til å oppfylle globale energiforespørsler på en ansvarlig måte.

Hjemmesiden til Shell

Seppi M. tilbyr produkter for profesjonelt landbruk, for landskapsvedlikehold og for skogbruk. Produktspekteret omfatter bl. a. slagleklippere og rotorklippere, skogklippere for traktorer, gravemaskiner og spesialiserte prime-klippere. Maskinene er i stand til å knuse steiner og bearbeide jord i dybden.

Hjemmesiden til Seppi M.

Med 30 års erfaring fra rivingssektoren, har selskapet en grundig forståelse av den teknologiske utviklingen innen hydrauliske hammere. Tilbyr et bredt spekter av produkter, inkludert reservedeler til siste generasjon hammere.

Hjemmesiden til Samep Tools

Rozzi SpA er et familieeid selskap som ble grunnlagt i 1970. I dag er Rozzi SpA anerkjent som en ledende produsent av hydraulisk og elektrohydraulisk utstyr for bruk med variert maskineri og for håndtering av et bredt spekter av materialer.

Hjemmesiden til Rozzi

Rototilt er ledende aktør innenfor området tiltrotatorsystemer for gravemaskiner og gravelastere. Selskapet tilbyr markedet en komplett løsning gjennom Rototilt® – en tiltrotator der kunden selv velger styresystem, funksjoner og redskaper takket være en unik, modulbasert teknologisk plattform.

Les mer på hjemmesiden til Rototilt

Pro-Long er et positivt ladet smøremiddel som binder seg til alle slags metall. Metallet er negativt ladet og dermed blir det en sterk bindende smørefilm.

Hjemmesiden til Pro-Long

Powerscreen er et globalt merke, anerkjent som ledende innen knuse- og sikteløsninger. Powerscreen leverer produkter som er trygge, pålitelige og kostnadseffektive. I dag opererer Powerscreen i over 80 land, sysselsetter mer enn 600 personer og tilbyr mer enn 30 maskiner i sitt produktutvalg. Vi er stolte over å forhandle et kvalitetsmerke som Powerscreen.

Hjemmesiden til Powerscreen

Svenske Olofsfors har siden 1762 produsert kvalitetsstål i verdensklasse.

Hjemmesiden til Olofsors

For å nå våre mål med avfallshandtering har Agder Gruppen valgt Norsk gjenvinning som samarbeidspartner. Der legger vi planer og mål for sortering og gjenvinning.

Hjemmesiden til Norsk gjenvinning

Movax er et finskeid familieselskap som startet i 1993, som spesialiserer seg på utvikling og produksjon av gravemaskinmontert automatisk styrt pele- og fundamentutstyr. Movax er også oppfinneren av den patenterte, modulære sidegrepsteknologien.

Hjemmesiden til Movax

Mobil 1 produserer smøreolje både til bilbransjen og til industrien.

Hjemmesiden til Mobil1

Milwaukee leverer det meste av elektrisk håndverktøy til bygg- og anleggsbransjen.

Hjemmesiden til Milwaukee Tool

Les mer på Mandals hjemmeside

Lekang Filter har Norges største filterlager. Leverer kvalitetsfilter til en rekke kjente varemerker.

Hjemmesiden til Lekang filter

Med presise og nøyaktige instrumenter, sofistikert programvare og pålitelige tjenester, lever Leica Geosystems verdier hver dag til de som skaper fremtidens verden.

Les mer på hjemmesiden til Leica geosystems

Over 140 års erfaring med tenger av ulike størrelser.

Hjemmesiden til Knipex

Leverer renholdsutstyr, høytryksvaskere og kjemiprodukter. Foma er nordisk hovedkontor og distribusjonssentral for IPC Foma rengjøringsprodukter.

Hjemmesiden til IPC Foma

Hydra Specma er den ledende Power & Motion-virksomhet i Norden.

Hjemmesiden til Hydra Specma

Hydra-Grene A/S har et av markedets bredeste sortiment i hydraulikkkomponenter og -system. Mer enn 35 års erfaring i design og dimensjonering av hydraulikkprodukter og løsninger gjør Hydra til en sterk samarbeidspartner og med over 40.000 aktive varenummer er det rask levering fra hovedlager i Danmark.

Leverer markedets mest effektive snøploger, feiemaskiner og feiekoster som sørger for at veiene og byene våre er rene og trygge.

Hjemmesiden til Holms

Har et utvalg av mer enn 250 typer vernehansker, designet for å beskytte arbeidere i ulike bransjer, inkludert næringsmiddelindustrien og helse. Designet og produsert ved hjelp av den nyeste teknologien og de mest avanserte materialene som er tilgjengelige.

Hjemmesiden til Granberg

For over 50 år siden ble Gjerstad Products startet for å tilby markedet de aller beste graveproduktene. Den posisjonen har vi beholdt, og i dag kan vi med stolthet hevde at få produsenter bruker mer tid og ressurser enn oss på forskning og utvikling. Gjerstad Products er beviset på at kvalitet lønner seg.

Hjemmesiden til Gjerstad

I over 50 år har Gauss Magneti drevet med utvikling og forskning av magnetisme og hvordan det kan anvendes i industrien.

Hjemmesiden til Gauss Magneti

Gates er en av verdens førende produsenter av hydraulikkslanger og koblinger. 

Hjemmesiden til Gates

FuelProof har et etablert rykte som ledere innen drivstoffutstyr, med en kundebase som strekker seg over alle kontinenter og inkluderer mange av verdens største selskaper. Leverer systemer som er utformet for å gi bedre sikkerhet, levetid, brukervennlighet, pålitelighet og verdi for pengene.

Hjemmesiden til FuelProof

Flekkefjord Produkter har produsert graveutstyr, hurtigkoblinger og skuffer i 25 år og har stor mekanisk-, material- og sveisekompetanse med mye produksjonsutstyr og lang erfaring innen bransjen. Hver eneste skuff bygges på bestilling, og kan dermed også tilpasses etter kjøperens ønsker i både form, størrelse. Flekkefjord Produkter er en del av Agder Gruppen.

Les mer om Flekkefjord produkter

Et bredt sortiment av lynkoblinger fra Faster desiget til industriens applikationer i overensstemmelse med de respektive ISO normer.

Hjemmesiden til Faster

Maskinmontert hydraulisk vibroplate fra Exero til gravemaskin. Vibroplaten er designet til å klare høye mottrykk og  kan monteres under tiltrotator.
http://exero.se

Med avansert teknologi utvikler og produserer Epiroc innovative, trygge og bærekraftige borerigger, berggraving og anleggsmaskiner og verktøy. Agder Gruppen er stolte over å ha inngått forhandleravtale med Epiroc på pigghammere, borstål og reservedeler.

Hjemmesiden til Epiroc

Engcon er en verdensledende produsent av tiltrotatorer og tilhørende redskaper som øker effektiviteten, fleksibiliteten, lønnsomheten, sikkerheten og bærekraften til gravemaskiner. Selskapet har et etablert nettverk av forhandlere over hele verden.

Engcons hjemmeside

Emiliana Serbatoi er en ledende produsent av drivstofftanker og drivstoffhåndteringsteknologier.

Hjemmesiden til Emiliana Serbatoi

Leverer sentralsmøreanlegg, håndutstyr for fett, olje og spillolje, samt antirustutstyr, fettpresser, flowmeter, lubrikatorer og pumper.

Hjemmesiden til Elba

Ecodora Srl ønsker å utmerke seg i væskestyringsteknologier ved å designe robuste, effektive og langvarige produkter som egner seg for selv de mest aggressive arbeidsmiljøer.

Hjemmesiden til Ecodora

Dynaset hydraulisk utstyr konverterer den hydrauliske kraften til mobilt maskineri til elektrisitet, høytrykksvann, trykkluft, magnetkraft, vibrasjon, vakuum og kraftforsterkning. Lagerfører bl.a. Dynaset HMG PRO-generatorer for montering på gravemaskin.

Hjemmesiden til Dynaset

Tilbyr PLUS +1®-programmering og fleksibel levering av Orbit-motorer, stempelpumper, PVG-proportionalventiler og styreenheter – din totalleverandør.

Les mer på Danfoss sin hjemmeside

Leverandør av hydrauliske pigghammere og betongknusere.

Hjemmesiden til Dand A

Chicago Pneumatic har siden 1901 vært en global produsent av høyytelses elektroverktøy, luftkompressorer, generatorer, lystårn og hydraulisk utstyr for profesjonelle og industrielle bruksområder.

Hjemmesiden til Chicago Pneumatics

BUTTI feieutstyr blir produsert i Italia. Enkelt feieutstyr til bruk på pallegaffel, til truck, hjullaster og gravemaskin. Spesielt godt egnet til gjenvinningsstasjoner og skraphandlere. Butti leverer også magnet til bruk for oppsamling av mindre metaller og stål. Les mer om produktene her: www.butti.it

Leverer energilagringssystemer, generator- og kompressorløsninger.

Hjemmesiden til Atlas Copco

Agder Gruppen sitt eget skuffemerke heter Agder Skuffa og tilbyr skuffer i flere størrelser i topp kvalitet og til god pris. 

Les mer om AgderSkuffa