Maskintransport

Trenger du maskintransport i Norge eller Norden?

Med nærmere 3000 transportoppdrag i året er Agder Maskintransport en av Norges desidert største transportører. Vi frakter både pakninger og pakker, men vår hovedvirksomhet er frakt av tunge maskiner fra A til Å.

Har du et tungtransportoppdrag i Norden, leverer vi med punktlighet og profesjonalitet i alle ledd. Vi frakter også i Europa, enten selv eller via våre samarbeidspartnere. Vi har lang erfaring innen maskintransport og tilbyr rask levering til konkurransedyktige priser.

Det hittil tyngste transportoppdraget vi har hatt var frakt av to Cat 150-tonnere. Hver dag året rundt går våre biler på kryss og tvers med skuffer, maskindeler, betongelementer, dumpere eller gravemaskiner – for å nevne noe.

Følgebiltjeneste og bilpark
Vi har også følgebiler med erfarne sjåfører når det er behov for det. Det er krav om følgebil når det transporteres gjenstander med bredde over tre meter eller lengde på maks 23,5 meter.

Agder Maskintransport disponerer 2 tungtrekkere med brønntraller, 5 trekkvogner med 4-akslet maskinjumbo og 4 følgebiler. 7 sjåfører er ansatt på fulltid og vi har kort responstid.

Vi setter vår ære i å være punktlig og strukturert, og har sikkerhet som vår største prioritet. Vi er stolt over å ha blitt Miljøfyrtårn-bedrift, og har i tillegg innført en årlig gjennomgang av alt vi har av surremateriell.

Send oss gjerne en prisforespørsel.

Ønsker tilbud på transport

Fyll ut skjema

Ønsker tilbud på transport

Vennligst fyll inn alle påkrevde felt (*) for tilbud på transport

"*" obligatorisk felt

Navn
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Kontakt

Glimt fra noen av våre transportoppdrag

Stortransport av to stk. Caterpillar 6015B fra Bremanger, sjøtransport til Mandal og veitransport av den ene maskinen videre til Umeå i Sverige.

Sjåfører

Ta kontakt

Inge Senum Oftebro

Transportsjef / Daglig leder

Agder Maskintransport