Aktuelt

Vi etablerer oss på Østlandet

Etter å ha inngått forhandleravtale med Wacker Neuson i Agderfylkene i 2018, og med omstrukturering av Wacker Neuson AS i Norge i 2020, var tiden moden for Agder Anleggsenter AS å utvide forhandleravtalen med Wacker Neuson AS.

Agder Anleggsenter AS har nå overtatt all detalj virksomhet inkludert maskinsalg, verksted og deleforsyning i store deler av Østlandsområdet med unntak av enkelte produkter i deler av tidligere Buskerud og Hedmark.

Samtidig kjøpte Agder Anleggsenter AS alle lagermaskiner, alt utstyr og alle reservedeler som Wacker Neuson AS hadde på Frogner pr. 31.12.2020.

Etter noen måneders drift er man godt i gang på det nye anlegget og i den nye avdelingen. Noen nøkkelpersoner fra tidligere Wacker Neuson AS ble overtatt og flere nye er ansatt.

Vi skal satse stort på Wacker Neuson produkter, og vår øvrig virksomhet i dette området, sier Svein Arne Uppstad, daglig leder i Agder Anleggsenter AS.

Med seg til å drifte den nye avdelingen på Frogner har han fått med seg Kai-Ronny Løvtjernet med mange års erfaring i bransjen, sist fra Nasta.

Roy Hagen, salgssjef for Wacker Neuson AS i Norge, har stor tro på det nye konseptet og de planene som nå er lagt for fremtiden og ønsker Agder Anleggsenter lykke til videre.

Relatert