Byggingen er i gang i Sandnes

Vokser ut av lokalet etter kjempevekst – og bygger nytt på Ganddal

Agder Gruppens Rogalands-avdeling har nettopp startet bygging av nytt næringsbygg på Foss-Eikeland  i Sandnes, og flytter snart virksomheten over kommunegrensen. Til nå har Sandnes-avdelingen faktisk holdt til i Klepp kommune, på andre siden av Figgjo-elva. Men nå blir både avdelingsnavn og geografisk navn forenet i det som blir Sandnes-avdelingens nye storstue, i et næringsområde hvor mange andre virksomheter i samme bransje er lokalisert.

Bygget er på 2000 kvadratmeter, for å møte etterspørselen i det voksende salg- og utleiemarkedet for anleggsmaskiner.

Agder Gruppen, som har hatt eventyrlig vekst i Norge, og som omsatte for 1,6 milliarder kroner i fjor, opprettet Rogalands-avdelingen i 2021, og ansatte Idar Gilje som avdelingsleder.

44-åringen fra Gilja leder en stab som teller åtte ansatte pluss en lærling, samt en selger i Nord-Rogaland og en storkundeansvarlig for Vestlandet.

Avdelingen doblet utleievirksomheten fra første til andre driftsår.

2000 kvadratmeter

Gravearbeidet startet i april, og snart starter forskalingsarbeidene. Planen er innflytting i mars 2024.

-Nybygget blir et såkalt kombinasjonslokale med butikk, delelager, maskinverksted, kontorer, slangeservice, lager, sveisehall og vaskehall, i tillegg til et stort uteområde, forteller avdelingsleder Idar Gilje.

Bygget blir totalt på 2000 kvm, hvorav Agder Gruppen skal ta i bruk 1400 kvm i første omgang. Rundt 600 kvm skal leies ut til andre.

Den nye adressen blir: Fosseikeveien 22, 4323 Sandnes

Relaterte artikler