Derfor lønner det seg å leie...

Går du glipp av oppdrag fordi du ikke har riktig utstyr? Ved å leie blir du fleksibel og konkurransedyktig, og kan gi anbud på jobber du ellers ikke kunne tatt på deg.

Leie og gjenbruk er langt mer bærekraftig enn å sitte med en maskinpark med lav utnyttelse.

Det gir betydelig større fleksibilitet når du kan tilpasse maskinparken etter prosjektkrav uten langsiktige forpliktelser.

Når du slipper å binde opp kapital i langsiktige investeringer opprettholder du økonomisk fleksibilitet og kan prioritere andre viktige behov.

Alltid tilgang til en variert, oppdatert og moderne maskinpark, uten at du behøver å investere i eierskap.

Ved å leie maskiner kan du tilpasse maskinparken etter hvert prosjektbehov og være sikret kontinuerlig drift og forutsigbarhet.

En leieavtale inkluderer vanligvis vedlikehold, forsikring og eventuelle reparasjoner. Når driftskostnadene reduseres frigjøres kapital til andre investeringer.

En leietjeneste inkluderer vanligvis ansvar for maskinene når de ikke er i bruk. Dermed eliminerer du behovet for langsiktig oppbevaring og egen transportinfrastruktur.

Kontakt meg

Vennligst fyll inn alle påkrevde felt (*) for at vi skal kunne ta kontakt med deg.

"*" obligatorisk felt

Hva ønsker du tilbud på?*
Navn*
Bruk nedtrekksmenyen for å velge den avdelingen som passer best for deg å få kontakt med. Agder Gruppen har ni avdelinger i Norge og én i Sverige.

Jeg ønsker å bli kontaktet på

Velg foretrukket alternativ nedenfor
Ring meg gjerne i følgende tidsrom