Nyheter fra Wacker Neuson høsten 2023

Første elektriske teleskoplaster fra Wacker Neuson: TH412e

TH412e er den første helelektriske teleskoplasteren i Wacker Neusons nullutslippsserie Zero Emission. Teleskoplasteren har en imponerende løftehøyde på 4,5 meter ved skuffens dreiepunkt, og ytelsen tilsvarer en konvensjonell dieselmotor. 

Det kompakte designet gjør at du enkelt kan manøvrere denne maskinen på trange steder. Det innebygde 96 volt litium-ion-batteriet finnes i to effektklasser, slik at kjøre- og ladetidene kan tilpasses optimalt. Teleskoplasteren har et batteristyringssystem (BMS) som overvåker litium-ion-batteriet, noe som øker både effektiviteten og sikkerheten.

Ny helelektrisk hjullaster: WL28e

Med den nye elektriske hjullasteren WL28e utvider Wacker Neuson sin produktkatalog med nullutslippsmaskiner. Den godt utprøvde modellen WL20e får nå en storebror; en større og kraftigere el-maskin for materialtransport. 

Som ekstrautstyr kan du velge et førerhus som kan brukes komfortabelt hele året, takket være et gjennomtenkt varmekonsept. 

Det finnes tre vedlikeholdsfrie litium-ion-batterier å velge mellom. Som på vår teleskoplaster TH412e overvåkes litium-ion-batteriet av et integrert batteristyringssystem. 

ECO-modus for lengre reiser bidrar til å forlenge batterilevetiden, men du kan bruke fleksibel mellomlading om nødvendig. For WL28e hjullastere og TH412e teleskoplastere kan ladekabelen brukes med alternative kontakter. Dette muliggjør hurtiglading tilpasset ulike batteristørrelser. I kombinasjon med den innebygde laderen sikrer dette en effektiv og sikker ladeprosess.

Den nye DV45 Dual View Dumper

Det innovative Dual View Dumper-konseptet, med et kontrollpanel som kan dreies 180 grader, har allerede hatt suksess på markedet. Avhengig av behov, kan sjåføren se i arbeids- eller kjøreretningen og er dermed alltid sikret fri sikt. 

Den nye DV45-modellen har altså et elektrohydraulisk svingbart førerhus som kan dreies 180 grader, med et knappetrykk på joysticken. I Multi View-modusen, som er det som kalles å jobbe med førerhuset vendt til siden, har du optimal sikt over arbeidsområdet sideveis. På den måten kan du se nøyaktig hvor du losser eller hvor maskinen beveger seg. 

Førerhuset returnerer til utgangsposisjonen ved å trykke på en knapp, slik at du kan fokusere på kjøringen. Den innebygde Hill-Hold-funksjonen er en intelligent overvåking av maskinens helning og overvåking av sikkerhetsbeltet, med valgbar startsperre. Dette gir ekstra sikkerhet.

Nye firetaktsstampere: Effektive og komfortable

De nye firetaktsstamperne BS62-4 og BS68-4 gir bedre effekt ved komprimering av jord, takket være høyere støtfrekvens og bedre støtkraft. Det effektive luftfilteret med større filteroverflate gir en pålitelig filtervirkning med høy kapasitet og derved jevnt høy motoreffekt. Samtidig har modellene forbedrede styrehåndtak, noe som fører til god balanse i arbeidsstillingen og økt komfort under bruk.

Enda tryggere: Nye dumpermodeller og Active Sense Control

Dumpermodellene DW20, DW30, DW40, DW60 og DW90 har blitt fullstendig revidert og er nå enda sikrere. Nye funksjoner som systemer for rensing av for- og bakkameraer, sikkerhetsbelteovervåking inkludert startsperre, overvåking av maskinens helning samt funksjonene Hill-Hold og Auto-Stop er nå tilgjengelig for hjuldumperne med en nyttelast på mellom to og ni tonn. 

På slutten av 2023 vil objektovervåkingssystemet Active Sense Control være tilgjengelig som ekstrautstyr for enkelte dumpere fra Wacker Neuson. Ved fare for kollisjon reduserer den automatisk hastigheten på dumperen, faktisk helt til stillestående. Systemet beregner automatisk ruten i kombinasjon med hastighet og griper inn umiddelbart så snart en hindring dukker opp på kollisjonskursen. Systemet deaktiveres under parkeringsmanøvrer, lasting eller lossing og ved kjøring med tilhenger.

Mer informasjon finnes på: www.wackerneuson.com

Wacker Neuson-selgere i Agder Gruppen

Trenger du ny maskin, deler eller service? Lurer du på noe? Vi gir deg personlig veiledning om hva som passer ditt behov best.
Kontakt oss:
Telefon: Ring 921 17 000 – tastevalg #5 for Wacker Neuson
Epost: salg@agder-gruppen.no

Sørlandet:

Maskinsalg:Roy Arne Jansen. Tlf: 91 35 61 77  Mail: raj@agder-gruppen.no
Knut Thorkildsen. Tlf: 91 58 82 30. Mail: knt@agder-gruppen.no
Klaus Wiese-Hansen. Tlf: 93 23 45 00  Mail: kwh@agder-gruppen.no

Delesalg:

Thomas Frenzel. Tlf: 91 72 99 60. Mail: tf@agder-gruppen.no

Telemark og Vestfold:

Maskinsalg:

Kai Moen. Tlf: 90 95 10 00. Mail: kai@malleus.no

Delesalg:

Anette Pettersen. Tlf: 95 81 40 26. Mail: anette@malleus.no

Østlandet:

Maskinsalg:

Jan Brock-Støa. Tlf: 95 41 75 00. Mail: jbs@agder-gruppen.no
Are Ellefsrud. Tlf: 91 13 51 99  Mail: ae@agder-gruppen.no
Yngve Samuelsen. Tlf: 91 36 98 65.  Mail: ys@agder-gruppen.no
Trond Midtskog. Tlf: 97 52 81 32. Mail: tm@agder.gruppen.no

Delesalg:

Håkan Nystrøm. Tlf: 98 21 07 01. Mail: hn@agder-gruppen.no

Vestlandet:

Maskinsalg:

Andre Tjeltveit. Tlf: 47 81 95 97. Mail: at@agder-gruppen.no
Einar Helle Nordbø. Tlf: 90 16 68 15. Mail: eh@agder-gruppen.no
Svein Ove Espeland. Tlf: 48 26 03 64. Mail: soe@agder-gruppen.no
Idar Gilje. Tlf: 90 14 68 65. Mail: ig@agder-gruppen.no

Delesalg:

Tor Olav Skogland. Tlf: 45 39 86 60. Mail: toos@agder-gruppen.no.

Midt-Norge:

Maskinsalg:

Per Gunnar Hansen. Tlf: 99 40 25 55. Mail: pgh@agder-gruppen.no
Bård Solvik. Tlf: 99 22 92 92. Mail: bso@agder-gruppen.no

Delesalg:

Stian Kjøsnes. Tlf: 90 20 23 13. Mail: stk@agder-gruppen.no