EZ80 fra Wacker Neuson

- Nå er den perfekte vårmaskinen leveringsklar

En av de mest smidige korthekkmaskinene med kongebolt kommer på tilbud gjennom Agder Gruppen. Nå kan du spare over 100.000 kroner på en EZ80-beltegravemaskin fra Wacker Neuson.

– EZ80 er den største korthekk-beltegraveren fra Wacker Neuson, forklarer salgssjef Yngve Samuelsen i Agder Gruppen, som har solgt flere slike maskiner til fornøyde kunder og mener det nye tilbudet er høyaktuelt for mange. Tilbudet gjelder alle resterende 2023-maskiner som er på lager.

-Dette er en maskin med mange fordeler, ikke minst ved lasting av lastebil. Wacker Neuson-patentet med 3-punkts kinematikk gir hele 200 graders dreievinkel på skuffa, noe som er mer enn 10 % mer enn konkurrenter i markedet, forteller han.

Et annet patent fra Wacker Neuson er Load sensing-systemet (LUDV), som sikrer en effektiv og presis hydraulikk. Dette gjør at du kan styre gravemaskinen komfortabelt uten å bli sliten. Styrebevegelsene med joysticken er de samme, uavhengig av last. Dette fører til økt betjeningskomfort og bedre ytelse ved lavere energiforbruk.

Kombinert med romslig og oversiktlig hytte, ergonomisk riktig og komfortabel «kontorplass» (med luftsete) og ryggekamera er dette en maskin som mange ønsker seg, ifølge Samuelsen.

Disse kompakte beltegraverne kommer fram nærmest overalt. EZ80 er optimal til arbeid på trange steder, på grunn av stor bevegelighet. Denne kan du svinge uten fare, selv der hvor det er begrenset  plass eller ved siden av vegger, på grunn av manglende hekkustikk. 

-Vi har ikke veldig mange igjen, så her er det førstemann til mølla-prinsippet som gjelder.

Kampanjepris:
1,139.000 kr (ordinær pris er 1,249.000 kr)

Inkluderer:
Engcon EC209 med DC2-styring
Sentralsmøring inkl. tiltrotator
Setevarme, klimaautomatikk, ryggekamera med 7“ display og luftfjæret førersete
Pusseskuffe
Graveskuffe
Smalskuffe

Kontakt