DPU6555

Reverserbar vibrasjonsplate

Takket være maskinens enorme komprimeringskraft i kombinasjon med rask forover- og bakoverkjøring, bidrar DPU6555 til et veldig høyt produktivitetsnivå. Den er en allrounder for alle byggeplasser hvor man stiller ekstremt store krav til maskinens kapasitet og effektivitet. Dessuten har den utmerkede egenskaper når det gjelder levetid og brukervennlighet. Optimale bruksområder er komprimering av frostlag og forsterkningslag ved bygging av veier, gangveier og parkeringsplasser, samt ved bakfylling av bygninger. Takket være frekvensen på 69 Hz er DPU6555 universelt anvendbar og sørger for pålitelig komprimering av tung brostein. Modellen DPU6555Hec er utstyrt med Compatec, Wacker Neusons komprimeringskontroll.

Effekt: 65 kN

Vekt: 480–518 kg

Motor: Diesel

  • Den nye styrestangen reduserer hånd-arm-vibrasjoner (HAV) til et minimum og sørger dermed for høy brukerkomfort ved full komprimeringsytelse. Ingen tidsbegrensninger når det gjelder arbeidstid og ingen dokumentasjonsbehov.
  • En dødmannsknapp hindrer at brukeren kommer i klem mellom maskinen og et fast objekt ved bakoverrettet arbeid.
  • Alle vedlikeholdspunkter er raskt og enkelt tilgjengelige. Mange praktiske funksjoner, som at maskinen stopper ved lavt oljenivå, selvjusterende kilerem, vedlikeholdsfri omformer, eksternt uttrekkbar starthjelpkobling som er tilgjengelig fra utsiden.
  • En smalere ramme er tilgjengelig som ekstrautstyr. De kompakte målene muliggjør arbeid på trange steder.
  • Compatec: Lettavlest display som viser det relative komprimeringsforløpet. Varsling ved overbelastning og overkomprimering. Lampenes lysstyrke tilpasses omgivelseslyset. Ekstremt robust og pålitelig.

Ta kontakt

Se også andre tilsvarende produkter (Komprimeringsutstyr):