BPU3750

Reverserbar vibrasjonsplate

Med sin raske forovergående arbeidsfart er BPU3750Ats perfekt til komprimering ved brolegging, hage- og landskapsarbeid, samt vedlikehold av veier, gangveier og parkeringsplasser.

Effekt: 37 kN

Vekt: 240 kg

Motor: Bensin

Takket være sin raske forovergående arbeidsfart er BPU 3750Ats perfekt til komprimering ved brolegning, hage- og landskapsarbeid, samt vedlikehold av veier, gangveier og parkeringsplasser. I likhet med alle platevibratorene fra Wacker Neuson i 25-37 kN-klassen, har den robuste, integrerte transporthjul. Maskinene i denne klassen har en mobilitet på arbeidsstedet som er unik på markedet. Takket være maskinens suverene smidighet og kompakte design, passer BPU 3750Ats perfekt til komprimering av fortau, grøfter og andre trange steder. En mengde vel gjennomtenkte funksjoner gjør den til det perfekte valget for profesjonell kontinuerlig bruk.

  • Helt unikt! Et integrert og ekstremt robust hjulsett som ikke tar skade av varm asfalt eller besværlige fortauskanter.
  • Eksepsjonelt lang levetid, også ved veldig krevende arbeid, takket være bunnplaten GJS-700 som byr på en optimal kombinasjon av bruddstyrke og slitasjebestandighet.
  • Styrehåndtakets vibrasjonsdempede fester og integrerte styresystem sørger for lett og nøyaktig arbeidsutførelse.
  • Styrestangens automatiske, ubevegelige låsemekanisme garanterer sikker transport.
  • Honda-bensinmotor med høy reservekapasitet.

Ta kontakt

Se også andre tilsvarende produkter (Komprimeringsutstyr):