APU

Første batteridrevne vendbare vibrasjonsplate

Batteridrevet reverserbar vibrasjonsplate til masse- og asfaltkomprimering.

Wacker Neuson presenterer verdens første reverserbare vibroplaten på markedet som utvider batteridrevne vibrasjonsplaters bruksområde ytterligere. Skifte av kjøreretningen skjer med den velprøvde hydrauliske omkoblingen som på de konvensjonelle modellene. Vibrasjonsplaten APU3050e med en arbeidsbredde på 50 centimeter og en sentrifugalkraft på 30 kilonewton kjennetegnes ved sin gode håndterbarhet og egner seg også ideell for bruk i trange grøfter på grunn av den laveste totalhøyden av alle vendbare vibrasjonsplater på markedet.

En spesiell egenskap ved batteriplaten er DireX direct drive utviklet av Wacker Neuson, som blant annet sørger for større effektivitet: Vibrasjonsplaten krever ikke kilerem og er derfor helt vedlikeholdsfri. I tillegg gir den direkte energioverføringen lengre driftstid.

Med den utslippsfrie motoren samt den lave byggehøyden er vibrasjonsplaten den ideelle komprimeringsmaskinen for å jobbe i grøfter. Den har utmerkede kjøreegenskaper på masse og asfalt, og tilbyr høy betjeningskomfort, for eksempel med det robuste, integrerte hjulsettet og den trinnløst regulerbare hastigheten for- og bakover.

 

VIDEO: Her er en teaser for batteriplaten APU3050e: https://youtu.be/BPEDrLDZtQM

Effekt: 30 kN

Vekt: 212 kg 

 

Ta kontakt

Se også andre tilsvarende produkter (Komprimeringsutstyr):