Aktuelt

Terox AS inn i Agder Gruppen

Agder Gruppen har pr. 1. juni inngått avtale om kjøp av aksjene i Terox AS.

Selskapet har over 30 års erfaring og har etablert en sentral posisjon i Vestfold og Telemark. Dette er et område hvor steinindustrien er en viktig del av det lokale grunnfjellet. Selskapet leverer kjente merker som Atlas Copco, Epiroc, Benetti Macchine og Kern-Diaedum for å nevne noen.

Terox er en av Vestfolds ledende aktører innen salg, service og utleie av kompressorer og trykkluftutstyr. De er også en betydelig leverandør til steinindustrien på diamant sag-wire, wire-sager, og anleggsutstyr.

Vi får med oss 15 dyktige ansatte inkl. tidligere eier Johan Kristian Haugene som er med i god periode fremover, før han pensjonerer seg. Dette er ansatte som vil kunne bidra med god kompetanse og innspill, som vil være med å løfte Agder Gruppen som konsern.

Dette er et selskap som vil passe svært godt inn i Agder Gruppen familien, og produktene de leverer vil komplementere oss på en svært god måte. Gjennom dette oppkjøpet vil Agder Gruppen fortsette å ta steg mot vår visjon som er:

Agder Gruppen skal bli den foretrukne totalleverandøren til entreprenørene i Norden.

Selskapet passer også veldig godt inn geografisk i Telemark og Vestfold regionene, og vi skal ta godt vare på alle våre nye medarbeidere, og selge enda mer av bredden som Terox AS vil tilføre oss.

Les mer om Terox her 

Relatert