Aktuelt

Morten Dahl er ansatt som daglig leder i Agder Gruppen-selskapene Malleus og Terox

Morten Dahl (53) fra Stavern er ansatt som daglig leder i Drammen-baserte Malleus og Larvik-selskapet Terox, begge selskaper i Agder Gruppen-konsernet.

(6.9.2022) Dahl har siden 2014 vært salgs- og markedssjef i Utleiesenteret AS. Han vil tiltre stillingen i løpet av høsten.

-Jeg gleder meg stort til å ta fatt på arbeidsoppgavene i de ekspansive selskapene, og bli en del av teamet som skal videreutvikle disse selskapene. Jeg er ydmyk i forhold til de solide resultatene som er skapt i Agder Gruppen-konsernet og ser fram til å være med og forme den videre veksten i Agder Gruppen, sier Morten Dahl.

Konsernsjef Svein Arne Uppstad i Agder Gruppen er veldig glad for at Dahl takket ja til jobben, og mener han vil være en stor styrke for de to selskapene.

-Med hans brede erfaring fra utleiebransjen i et konkurranseutsatt marked passer han som hånd i hanske for oss, sier Uppstad.

Agder Gruppen, som har åtte avdelinger i Norge og holder på å etablere seg i Sverige hadde en omsetning på over 1 milliard kroner i 2021.

Relatert