Göteborg

Telefon: +46 (0)8 20 11 70

Adresse: Ångpannegatan 8, 417 05 Göteborg

Åpningstider:
Måndag – fredag kl. 07 – 16
E-post:
post@agder-gruppen.se

 

Agder Gruppen ekspanderer i Sverige. Fra før har konsernet en avdeling i Stockholm, nå følger Göteborg etter.

Agder Gruppen AS kjøpte i starten av 2024 det eksisterende og velrenommerte selskapet Steens T&E Verkstad, som ligger midt i Göteborg. Her er 18 ansatte som blir med over i Agder Gruppen, store lokaler, verkstedfasiliteter og god lagerplass.

De to svenske avdelingene kommer i tillegg til åtte avdelinger i Norge.

-Forretningsmessig utgjør denne delen av Sverige et stort potensiale. For å ekspandere i Sverige er det helt nødvendig og strategisk å være til stede der, sier Martin Lindèn, som er VD / CEO for Agder Gruppen AB på hovedkontoret i Stockholm.

-Anleggsbransjen i syd-vest-Sverige har en stor fordel ved at det nesten ikke er vinter. Og nærheten til Norge gjør det ekstra attraktivt, sier han. Det store tunnelprosjektet Västlenken i Göteborg, som Agder Gruppen allerede har store utleieleveranser til gjennom Agder Rental, gjør det ekstra aktuelt å ha en tett forbindelse til.

Konsernet Agder Gruppen har det siste året samarbeidet med Steens T&E-selskapet i Göteborg, og er godt kjent med både virksomheten og kundemassen. Fra nå av kommer all ombygging av anleggsmaskiner til å lokaliseres hit. Det gjelder spesielt for XCMG-maskinene som er beregnet både for det svenske og norske markedet.

Stockholm-avdelingen rendyrkes som konsernets utstillingsvindu og salgsarena, mens Göteborg-avdelingen får størst fokus på ettermarked, service ombygging og vedlikehold i tillegg til utleie og salg.