Drammen

Telefon 921 17 000

Gilhusveien 19, 3414 Lierstranda

ÅPNINGSTIDER

Mandag – fredag kl. 07 – 16

Et supermarked for anleggsutstyr

Agder Gruppens avdeling i Drammen har en lang historie og en solid posisjon i Buskerud. 

«Et supermarked for anleggsutstyr» er dekkende for virksomheten. Her kan man nemlig få tak i alt fra de største maskiner, via slaghammere og rivningsutstyr, til de aller minste slangekoblinger.

Drammensavdelingens største konkurransefortrinn er medarbeidere med kunnskap og serviceinnstilling i tillegg til en enorm stor lagerkapasitet på den 20 mål store tomta på Gilhus i Lier. Her disponerer avdelingen lokaler på tilsammen 1100 kvm, fordelt på flere bygg. Selskapet setter sin ære i å føre et rikt utvalg reservedeler, både innen meisler og slitestål. De fleste merker skaffes umiddelbart, direkte fra hylla, noe som har reddet mang en entreprenør opp gjennom årene. 

Størst på pigghammere

Et av hovedproduktene er hydrauliske pigghammere. I dette segmentet har avdelingen opparbeidet seg et solid rennomé, og er markedsledende i Norge. Tyske Epiroc og koreanske DandA er de største leverandørene. Det finnes ingen andre selskaper i Norge som er større på salg og utleie av pigghammere.

Her finnes forøvrig også et eget spesialverksted for hydrauliske hammere, i tillegg til eget sveiseverksted og slangeserviceavdeling.

Drammensavdelingen kan også skilte med en komplett portefølje av Wacker Neuson-produkter, i tillegg til at det importeres Stark brøyteutstyr, Emiliana drivstofftanker og Gauss-magneter til gravemaskiner, for å nevne noe. 

Meisler og tenner

I tillegg til å være markedsledende i Norge på pigghammere har avdelingen Norges største lager av meisler. Her kan du bl.a. få spesiallagede meisler fra eget verksted. For å illustrere omfanget: Det siste året (2023) er det solgt 678. Det ble også solgt 13.578 tenner i 2023, noe som tilsvarer ca. 202 tonn.

Avdelingen i Drammen importerer fra Italia (kjøper fra ni leverandører bare i Italia), samt fra Tyskland, Kina, Sør-Korea, Finland, Østerrike, Sverige og Tyrkia.

111 tonn tenner

I to årtier har avdelingen i Drammen vært direkte eller indirekte leverandør til de fleste anleggsprosjekter av en viss størrelse på Østlandet.

Drammensavdelingen kjøper for øvrig inn alt av pallegafler, pigghammere, tenner, klyper og dieseltanker for hele Agder Gruppen. Etter ankomst Drammen sendes varene videre ut til alle Agder Gruppens avdelinger. Det samme gjelder  for alle Powerscreen-maskinene som skal ut til det norske markedet. De leveres først til Drammen.

Opprinnelig het selskapet Malleus Maskin, etablert i 1999. I oktober 2021 ble Malleus Maskin innlemmet som en del av Agder Gruppen, sammen med søsterselskapet Malleus Utleie.

Administrasjon

Salg

Verksted

Agder Rental