Aktuelt

AgderGruppen blir generalimportør av Wacker Neuson i Norge

Det er en stor glede for oss å informere om at AgderGruppen har kjøpt Wacker Neuson AS og blir ny eksklusiv leverandør av Wacker Neuson utstyr i Norge. Selskapet beholder samme organisasjonsnummer, men det nye navnet blir WBCE AS.

WBCE AS ønsker å bidra til at Wacker Neuson øker markedsandelene i Norge, og at våre kunder skal oppleve en trygg og god handel av både maskiner, deler og service. Sammen skal sørge for at Wacker Neuson blir en betydelig merkevare i Norge.

– Som Norges største Wacker Neuson-forhandler, har Agder Anleggsenter allerede i flere år vært i stand til å utvikle og etablere en fremragende virksomhet med gode og tillitsfulle kunderelasjoner. Nå vil Agder Anleggsenter være generalimportør for Wacker Neusons produkter i Norge. Fra 14. februar vil Wacker Neuson Group være representert eksklusivt gjennom Agder Anleggsenter i Norge, og vil ikke lenger ha egen virksomhet her, skriver Wacker Neuson Group i en pressemelding.

– Vi er veldig glade for å utvide samarbeidet! Som Wacker Neusons generalimportør kan vi nå utvide vårt tilbud i Norge betydelig og gi våre kunder ekstra service. Dette er et viktig skritt for oss på vår vei for å bli nummer en leverandør for byggebransjen i Norden, sier Svein Arne Uppstad, administrerende direktør i Agder Gruppen.

 

Relatert