Transporttanker

Vi har tanker fra kvalitetsleverandørene FuelProof og Emiliana Serbatoi både for salg og utleie!

Vi leverer et bredt utvalg dieseltanker, bensintanker, vanntanker, AdBlue-tanker og anleggshengere i forskjellige størrelser og utførelser. Her er noen eksempler:

55-110 l. med hjul

Vi lagerfører diesel-, bensin- og AdBlue-tanker i størrelser 55-110 liter. Disse leveres med manuell sveivepumpe, fyllepistol og 3 meter slange.

220 l. med pumpe

220 liter transporttank leveres med 12V pumpe – 40 liter per minutt. 4 meter fylleslange og automatisk fyllepistol, 4 meter strømledning med klemmer. Kan også monteres med digital litermåler. Spor til pallegaffel for enkel betjening. ADR-godkjent.

440 l. med pumpe

440 liter transporttank med låsbart lokk. Leveres med 12V/24V pumpe – 40 liter per minutt.

4 meter fylleslange og automatisk fyllepistol, 4 meter strømledning med klemmer. Kan også leveres med digital litermåler. Spor til pallegaffel for enkel betjening. ADR-godkjent.

Anleggstanker

Anleggstankene fra Fuel Proof er ADR-godkjente transporttanker i stål med full oppsamling. Anleggstankene har en lang rekke produktfordeler som gir optimal transportsikkerhet og lagring av diesel. ADR-godkjent.

Anleggshenger

Anleggshengerne leveres med dobbeltvegget ståltank for diesel eller diesel/AdBlue. De leveres ogfså med ADR-godkjent anleggstank for transport av drivstoff på veien.

Anleggshenger for vann

Fuel Proofs mobile vanntanker med høytrykkspykler er ideell for en rekke bransjer. Den robuste polyetylentanken og den galvaniserte rammen gir disse tilhengerne en uovertruffen styrke og holdbarhet. Tilgjengelig med enkel og dobbelt aksling og div. tilleggsutstyr.

Ståltank

Vera ståltank er en dieseltank i kraftig stålkonstruksjon med full oppsamling og nødvendige barrierer. Godt egnet for lagring av diesel på anleggsplassen.

Container med AdBlue

Vera Tank tilbyr flere løsninger for AdBlue i container. Containeren kan bygges etter kundens ønske med riktige produktert til ulike behov.

Kontakt meg

Vennligst fyll inn alle påkrevde felt (*) for at vi skal kunne ta kontakt med deg.

"*" obligatorisk felt

Hva ønsker du tilbud på?*
Navn*
Bruk nedtrekksmenyen for å velge den avdelingen som passer best for deg å få kontakt med. Agder Gruppen har ni avdelinger i Norge og én i Sverige.

Jeg ønsker å bli kontaktet på

Velg foretrukket alternativ nedenfor
Ring meg gjerne i følgende tidsrom