Aktuelt

Agder Gruppen overtar service- og ettermarkedet for Normet i Norge

Agder Gruppen og Normet har signert en avtale som gjør oss til en leverandør for Normet-tjenester i det norske markedet. Vi vil være ansvarlig for å tilby kundeservice, reparasjoner, delesalg og vedlikehold av Normet i Norge. Agder vil også ha et lager av reservedeler for å sikre kundeservice av høy kvalitet.

Avtalen trer i kraft fra 1. september, og bygger videre på det gode samarbeidet mellom Agder og Normet.

“Agder har bred dekning av kunder og stor kjennskap til tunnelbyggere i Norge. Jeg tror den brede tilstedeværelsen på stedet og den profesjonelle arbeidsstyrken er et sterkt fundament for å sikre at Normet-maskinene blir godt vedlikeholdt og er produktiv for våre kunder», sier Riku Helander, Senior Vice President, Head of Services Business Line, Normet.

“Samarbeidet med Normet har pågått i to år, og vi er veldig fornøyde. Vi tror det norske markedet vil skape en stor mulighet for begge parter. Normet er en veldig profesjonell og ansvarlig partner, og med Normet og Agder sammen tror vi kundene vil bli veldig fornøyde», sier Kjell Vidar Hamre, daglig leder i Agder Tunnelservice.

For mer informasjon, kontakt:

Riku Helander
Senior visepresident, tjenester, Normet
riku.helander@normet.com
Tlf: +358 50483 6001

Kjell Vidar Hamre
Daglig leder, Agder Tunnelservice AS
kvh@agder-gruppen.no
Tlf: +47971 80 525

Normet er et innovativt, raskt voksende teknologiselskap. Normet er underjordiske eksperter drevet av kontinuerlig forbedring og omsorg for miljøet. De tilbyr komplette tekniske løsninger som øker kundenes lønnsomhet gjennom forbedret sikkerhet, kostnadsbesparelser og forkortet prosesssyklus. Normet har et bredt tilbud for underjordisk gruvedrift og tunnelbygging: maskiner, byggekjemikalier, bergarmeringsprodukter og tjenester. Normet sysselsetter i dag over 1400 forretningsfolk og har en nettoomsetning i 2019 på over 340 millioner euro. Normet er et finsk selskap som opererer globalt med over 50 lokasjoner i 30 land. For mer informasjon, besøk www.normet.com.

Relatert