Sju fordeler med å leie anleggsmaskiner

Leiefordel #1:

Ikke si nei til oppdrag fordi du ikke har riktig utstyr

Går du glipp av jobber bare fordi du ikke har riktig utstyr? Ved å leie maskinene som jobben krever blir du fleksibel og konkurransedyktig. Dermed kan du gi anbud på jobber du ellers ikke ville hatt mulighet til å ta på deg.

Leiefordel #2:

Slipp å tenke på videresalg

En tommelfingerregel sier at hvis en maskin står uvirksom i 60 – 70 prosent av tiden, kan det lønne seg å leie tilsvarende. Du trenger ikke binde opp kapital til renter og avdrag, og: Hvis du ikke har veldig stor interesse av det – så kan du slippe å bruke energi på videresalg når den tid kommer.

Leiefordel #3:

Bedre økonomi

Ved å leie i stedet for å eie redusererer du kostnader knyttet til husleie/areal, vedlikehold og ikke minst får du sannsynligvis ikke så ofte stans på maskinen (siden feil ofte kan oppstå på maskiner som ikke har hatt tilfredstillende vedlikehold eller lagring). Du slipper også å binde opp arbeidskapital i maskiner som blir lite brukt.

 

Leiefordel #4:

Du kan alltid ha siste teknologi

Med en utleiemaskin er du sikret siste tilgjengelige teknologi til enhver tid. Dersom du foretrekker å eie, og kun har egen maskinpark, kan det være en fare for at teknologien passerer deg, dersom du ikke investerer i oppgraderinger underveis. Det kan bli unødvendig dyrt.

Leiefordel #5:

Si adjø til vedlikehold

Hvor mye tid og krefter bruker du på vedlikehold av egen maskinpark? Med leie slipper du ikke bare en betydelig utgiftspost til de store vedlikeholdspostene, du trenger heller ikke bekymre deg for nedetid, så fremt havariet ikke skyldes feilbruk.

Leiefordel #6:

Ingen lagring

Lagringsproblematikk et avsluttet kapittel, dersom du vurderer å leie. Om ønskelig kan du bestille transport og få maskinen levert direkte til anleggsplassen, og få den hentet igjen når jobben er gjort.

 

Leiefordel #7:

Bærekraftig

Leie og gjenbruk er langt mer bærekraftig enn å kjøpe en maskinpark med lav utnyttelse.

 

 

Kontakt meg

Vennligst fyll inn alle påkrevde felt (*) for at vi skal kunne ta kontakt med deg.

"*" obligatorisk felt

Hva ønsker du tilbud på?*
Navn*
Bruk nedtrekksmenyen for å velge den avdelingen som passer best for deg å få kontakt med. Agder Gruppen har ni avdelinger i Norge og én i Sverige.

Jeg ønsker å bli kontaktet på

Velg foretrukket alternativ nedenfor
Ring meg gjerne i følgende tidsrom