Leverandører

Wacker Neuson tilbyr et omfattende produktsortiment. Blant annet vibrasjonsplater og valser for jordkomprimering; riving produkter og sagger; belysning; generatorer; pumper; og varmeovner; samt kompakt konstruksjonsutstyr, inkludert gravemaskiner, hjullastere, teleskoplastere, kompaktlaster og kompakt lastere, samt dumper. 

Med mer enn 400.000 solgte tilhengere er det god garanti for kvalitet, sikkerhet og komfort. Leverer tilhengere for alle behov. Båttilhenger, maskintraller, skaphengere, tipphengere osv. 

Totals produktsortiment gir deg spesialvæsker, smøremidler, bitumen og mye mer til kjøretøy og industri tilpasset din virksomhet.

Topcon lasere har vært på arbeidsplasser over hele verden i flere tiår. Og de har lært mye. Automatisk nivellering, røde og grønne bjelker, funksjoner som SmartScan designet for hvordan du virkelig jobber. Nå kan du være trygg på at verktøyene har så mye erfaring og er like smarte som deg.

Kvalitetsredskaper for brøyting, sandspredning, graving og feiing, kjent for å være funksjonelle og robuste, med gode tekniske egenskaper. STARK-arbeidsredskapene blir montert til hovedmaskinen, for eksempel traktor, redskapsbærer, hjullaster eller gravemaskin. STARK-arbeidsredskapene av høy kvalitet er et fornuftig valg når effektiviteten teller.

SMP er en ledende konstruktør og produsent av høykvalitets utstyr og redskaper for gravemaskiner og gravelastere. Vi er stolte over å lage produkter og løsninger som overholder de høyeste kvalitets- og sikkerhetsstandarder. SMP er et svært kundeorientert selskap, og ved å tilpasse produktene kan vi modifisere løsningen for den bestemte oppgaven eller utfordringen kunden står overfor.

Rototilt er ledende aktør innenfor området tiltrotatorsystemer for gravemaskiner og gravelastere. Selskapet tilbyr markedet en komplett løsning gjennom Rototilt® – en tiltrotator der kunden selv velger styresystem, funksjoner og redskaper takket være en unik, modulbasert teknologisk plattform.

Med presise og nøyaktige instrumenter, sofistikert programvare og pålitelige tjenester, lever Leica Geosystems verdier hver dag til de som skaper fremtidens verden.

KAESER KOMPRESSOREN er leverandør av produkter, tjenester og komplette systemer som leverer produksjon og arbeidsprosesser med trykkluft. Systemløsninger inkluderer trykkluftproduksjon og trykkluftbehandling, og målet er optimal total lønnsomhet. 

Hydra-Grene A/S har et av markedets bredeste sortiment i hydraulikkkomponenter og -system. Mer enn 35 års erfaring i design og dimensjonering av hydraulikkprodukter og løsninger gjør Hydra til en sterk samarbeidspartner og med over 40.000 aktive varenummer er det rask levering fra hovedlager i Danmark.

For over 50 år siden ble Gjerstad Products startet for å tilby markedet de aller beste graveproduktene. Den posisjonen har vi beholdt, og i dag kan vi med stolthet hevde at få produsenter bruker mer tid og ressurser enn oss på forskning og utvikling. Gjerstad Products er beviset på at kvalitet lønner seg.

Gates – en av verdens førende produsenter av hydraulikkslanger og koblinger. 

Fuel Proof har et etablert rykte som ledere innen drivstoffutstyr, med en kundebase som strekker seg over alle kontinenter og inkluderer mange av verdens største selskaper. De leverer systemer som er utformet for å gi bedre sikkerhet, levetid, brukervennlighet, pålitelighet og verdi for pengene.

Flekkefjord Produkter har produsert graveutstyr, hurtigkoblinger og skuffer i 25 år og har stor mekanisk-, material- og sveisekompetanse med mye produksjonsutstyr og lang erfaring innen bransjen. Hver eneste skuff bygges på bestilling, og kan dermed også tilpasses etter kjøperens ønsker i både form, størrelse. Flekkefjord Produkter er en del av Agder Gruppen.

Et bredt sortiment av lynkoblinger fra FASTER desiget til industriens applikationer i overensstemmelse med de respektive ISO normer.

Med avansert teknologi utvikler og produserer Epiroc innovative, trygge og bærekraftige borerigger, berggraving og anleggsmaskiner og verktøy. Vi er stolte over å ha inngått forhandleravtale med Epiroc på pigghammere, borstål og reservedeler. Agder Tunnelservice skal bygge boretårn basert på Epiroc matere og boreteknologi i alle størrelser og design.

Tilbyr PLUS +1®-programmering og fleksibel levering av Orbit-motorer, stempelpumper, PVG-proportionalventiler og styreenheter – din totalleverandør.

Basol Norge AS ble etablert på 70-tallet i Kristiansand. Er i dag en betydelig leverandør innen Smøremidler, Kjemikalier og Miljøsikringsprodukter. Forhandler av Wenaas Workwear og leverer alt innenfor arbeidsklær og verneutstyr. Basol er en av de største autoriserte Shell-forhandlerne i Norge og har et betydelig lager av Shell-produkter.

Agder Gruppen sitt eget skuffemerke heter Agder Skuffa og tilbyr skuffer i flere størrelser i topp kvalitet og til god pris.